Nastava

Nastavni proces sastoji se od 3 predmeta:

  • PPSP (Prometni propisi i sigurnosna pravila)
  • UV (Upravljanje vozilom) te
  • PPP (pružanje prve pomoći osobama ozlijeđenim u prometnim nesrećama) - provodi Hrvatski crveni križ
Berigoj Zdjelar, Autoškola Artis, Virovitica Berigoj Zdjelar, ing. prom.
predavač u autoškoliNovi tečaj - svaki tjedan

Nastava se održava u suvremeno uređenoj učionici u grupama prije ili poslije podne svaki radni dan a početak rada grupe je svaki tjedan prema dogovoru s kandidatima. Nastavno gradivo predočava se multimedijski (preko projektora) sa slikama, filmovima, animacijama i sl. te kroz usmeno predavanje kako bi nastava bila što ugodnija ali istovremeno i potpuno razumljiva. Naročiti osvrt dajemo na problematična mjesta u gradovima gdje djeluje naša autoškola kako bi kandidati lakše shvatili određene prometne situacije.

Individualna nastava, Autoškola Artis, Virovitica
Individualna nastava
Budući da se nastojimo prilagoditi svakom kandidatu za vozača i njegovim mogućnostima (koji zbog škole, radnog vremena i sl. ne mogu uvijek redovno pratiti nastavu) nastava se može individualizirati.


KONZULTATIVNA NASTAVA


Kandidatima kojima postojeći program stvara poteškoće u savladavanju gradiva omogućavamo konzultativni oblik nastave gdje uz posebne metode i naše zalaganje mogu individualno savladati tražene sadržaje i uspješno položiti ispit.Polaganje ispita na računalu


Kandidatima su u autoškoli na raspolaganju i računala za osobnu pripremu s obzirom na mogućnost polaganja ispita na računalu; također svima osiguravamo potrebnu literaturu tijekom obuke.


Polaganje ispita na računalu, Autoškola Artis, Virovitica


ELEKTRONIČKO UČENJE


Kandidati imaju mogućnost korištenja sustava za elektroničko učenje pomoću kojega se, rješavajući zadatke na svojem mobitelu, mogu dodatno pripremiti za polaganje ispita.Upravljanje vozilomPoligon, Autoškola Artis, Virovitica
Nastava se odvija na prometnom vježbalištu i na javnim cestama. U Virovitici i Grubišnom Polju posjedujemo 3 vlastita prom. vježbališta gdje kandidati mogu neometano uvježbavati potrebne prometno-tehničke elemente vožnje.


Autoškola Artis, Grubišno Polje
Grubišno Polje